Sunde vaner

Sunde vaner er altid godt. Og sunde vaner efter jul og nytår, hvor man har spist fed mad, drukket et par juleøl i ny og næ, så kan det kun være en rigtig god ide at skyde 2022 af med sunde vaner. Det kan også være, at din kone eller din mand mener, at du skal til at komme lidt mere i gang. Og fordi din partner har været efter dig med sundere vaner, så synes du måske selv, det er mere børnene, der burde komme noget mere ud.

Sunde vaner kan jo ske i forskellige afskygninger. Det kan være sund kost, det kan være træning, det kan være motion og det kan være bedre søvnrytme. Og især dette med sunde vaner inden for motion, er noget som vi vil lægge mere vægt på i denne artikel. Vi vil komme ind på et par gode ting at medbringe på sin næste motionstur, eller hvis man skal ud ”for første gang” og ikke har noget udstyr med til motionsturene.

 

Termoflaske

Vand er jo yderst vigtigt, når man motionerer. Både før, under og efter motion. Og for nogle kan det være rigtig rart at kunne have en termoflaske med på sin løbetur, som dermed kan holde vandet køligt under hele turen. For andre kan det faktisk være helt nødvendigt, fordi man bliver fysisk dårlig under sin motionstur, hvis ikke man får vand.
Her vil en Yummii Yummii-termoflaske være et rigtig godt valg. For ikke nok med at den hele løbeturen/gåturen kan holde dit vand køligt, så er flasken også lavet i bæredygtigt stål og har et bambuslåg – et miljøvenligt valg. Derudover er flasken pulverlakkeret, der gør den rigtig modstandsdygtig i forhold til ridser, samtidig med at termoflasken er dobbeltisoleret, der holder vandet ekstra køligt og varme drikke varmt i længere tid.

 

Sportslåget til den sporty-type

Hvis du er en af de motionister, der går meget op i at stoppe op færrest gange på din løbetur, så vi lige fortælle den lille, ekstra løsning til dig. Det kan jo være svært at fokusere på både at løbe, holde øje med vejen/stien og dermed også drikkevand. Derfor kan man altid påsætte en ”sportslåg” på sin termoflaske eller drikkedunk. Hermed kan man gøre det nemmere for sig selv at drikke af flasken.

Ikke det er den dybe tallerken vi her har opfundet, men den er genial at have med på motionsture. Nem at drikke fra og lukker godt til om vandflasken. Det kan også blot være, at du står og mangler et sporty og nem brugbar sportslåg til din søn eller datter, når de skal til sport.

 

Ikke den store raketvidenskab

Det skal hverken lyde som om, at vi har opfundet den dybe tallerken eller snakker om store vidundere, vi har fundet på. Men ovenstående kan være rigtig brugbart for rigtig mange motionister. Og mange kan i værste tilfælde ende med at få det dårligt fysisk, hvis de ikke under en løbetur eller andet sport får noget vand. Derfor er det altid en rigtig god ide og anbefaling at medbringe noget vand på sine ture, og derfor vil en termoflaske og et sportslåg være nogle rigtig gode forslag.