Brug en fotobog som sundhedsmotivation

Hvis der er en udfordring, som der er rigtig mange, som kæmper med, så er det at finde ud af, hvordan man holder sig sund. Der er mange, der kender til, at man i en periode begynder at leve super sundt, men at det kun er noget, man gør, indtil man falder tilbage i det samme, kendte mønster. Det kan være, at du skal forsøge at tage nogle andre metoder i brug. Du kan f.eks. bruge en fotobog som sundhedsmotivation. Men hvordan det? Læs mere om dette i denne artikel.

 

Guleroden i stedet for pisken

Hvis der er noget, der ofte virker, når man skal motivere sig selv, så er det at forsøge at give sig selv en gulerod i stedet for pisk. Det betyder, at man skal forsøge at finde frem til, hvorfor man træner, og hvad det er for en ”gulerod” eller fordel, man får ud af det. Du vil f.eks. måske gerne være sund, fordi du bedst kan lide din krop, når den er sund. Så kan det være en god idé, at du tager billeder af dig selv i den form, du er mest tilfreds med.

 

Skriv også motiverende ting til dig selv i din fotobog

Det kan nemlig være enormt motiverende, hvis man kigger på billeder af sig selv i sin bedste form, for det kan gøre, at man får lyst til at træne, og så føles det måske ikke lige så meget som en pligt. Dette trick er faktisk ét, som Kim Kardashian brugte, efter hun havde født og skulle tilbage i form. Du kan både vælge en en fotobog med eller uden tekst som sundhedsmotivation. Det kan være en fordel med tekst, fordi du så også kan skrive motiverende ting til dig selv. Du ved sikkert bedst selv, hvad der motiverer dig.

 

Svært at følge med i processen uden billeder

Når man træner, så er det langt fra altid, at man selv kan se de resultater, man skaber – hvis man altså ikke sørger for at tage billeder af dem! Når du kigger på din krop hver dag, så bliver det bare sværere at lægge mærke til de forandringer, der kommer. Her kan en fotobog igen hjælpe, og du kan også have billeder af dig selv fra det tidspunkt, hvor du er mindst tilfreds med, hvordan du ser ud. Så kan det måske være noget, der lokker dig ned i dit lokale fitnesscenter.