Invisalign – en ny og innovativ form for tandretning

Det er vigtigt at huske at dyrke sport og motion. Ønsker du at have en sund og stærk krop, skal du både holde den i god form med konditionstræning men også huske at træne dine muskler ved hjælp af styrketræning. Mange danskere er gode til at pleje dem selv og deres krop, mens andre glemmer at prioritere fysisk træning i en travl og stresset hverdag. Er du en af de danskere, der må indrømme, at du er god til at glemme dig selv, kan det være, at du også kan nikke genkendende til, at du burde være bedre til at pleje dine tænder. Flere og flere voksne danskere forsøger at undgå at gå til tandlægen, fordi mange, med rette, tror, at dette er både utroligt dyrt og utroligt tidskrævende.

 

Ønsker du at få rettet dit smil, har du dog muligheden for at få gjort dette til en lav pris og uden at bruge mange timer i tandlægestolen. Hos 1Smile i København og Aarhus tilbyder de tandretning med de smarte og usynlige aligners – tilmed til en fast lav pris. For kun 18.995 kroner kan du købe dig til et komplet forløb inklusive invisalign aligners og konsultationer.

 

For godt til at være sandt?

 

Synes du også, at alt dette næsten lyder for godt til at være sandt? Så er du ikke alene. Mange af de nye kunder hos 1Smile spørger ofte ind til, om tandretning med invisalign aligners nu også er så effektivt, som det lyder til at være. Det korte svar på dette spørgsmål er: ja, det er det! Gennem ny teknologi og innovativt arbejde blandt et team af professionelle tandlæger er invisalign teknologien udviklet til at tilbyde et nemt, billigt og diskret alternativ til den klassiske fastsiddende togskinnebøjle. Forløbet er altså langt billigere end en klassisk bøjle, tager kun mellem 6 og 12 måneder og så vil det tilmed ikke kunne ses, at du bærer rundt på de usynlige aligners. Der er altså ikke længere nogle gode undskyldninger for ikke at få rettet dine tænder hos 1Smile i København eller Aarhus.

 

Kontakt 1Smile, og hør mere om tandretning med invisalign

 

Har du spørgsmål til konceptet bag invisalign, forløbet eller er der andet, som det dygtige personale hos 1Smile kan hjælpe dig med? Så tøv endelig ikke med at kontakte klinikken allerede i dag. Her vil det erfarne personale stå klar til at svare på alle dine spørgsmål. Er du interesseret i at starte i et forløb med aligners, vil du desuden blive inviteret til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor en tandlæge vil vurdere, om dit tandsæt er egnet til tandretning med aligners fra invisalign samt svare på alle dine spørgsmål om invisalign og forløbet.