Kors halskæde til mænd – hop med på modebølgen

At mænd bærer smykker som armbånd, øre- og fingerringe og halskæder, er efterhånden blevet alment kendt. Hvad der traditionelt har været forbeholdt kvinder og piger i vores del af verden, er nemlig blevet mode på mændenes banehalvdel.

Således er det altså ikke unormalt at også mænd pynter sig. Årsagen til dette er naturligvis personlig, men den kan være mange. Som nævnt er det blevet mode, og derfor tænker de fleste nok bare, at de vil signalere modebevidsthed og være med på noderne.

Derudover kan der være mange andre signaler man ønsker at sende. Kulturelle tilhørsforhold er ét bud, og noget andet kan selvfølgelig også religiøse budskaber. Med oprindelse i netop religionen er kors halskæder til mænd blevet vældig moderne.

Korset er det mest velkendte symbol, der knytter sig til kristendommen, og derfor er det oplagt at bære en kors halskæde, hvis det er det, man ønsker at blive associeret med. Det er dog langt fra kun religiøse personer, der bærer kors halskæder.

Langt de fleste mænd, der har en kors halskæde om halsen, vil formentlig slå fast, at det mest af alt handler om mode og æstetik. Og korset er da også blevet ret ”mainstream”, og kan bæres af så godt som alle.

Udvalg målrettet mændene

At smykker generelt er blevet mere henvendt til mændene de seneste år, afspejles naturligvis også i de udvalg man kan finde hos diverse smykkeforhandlere. Der er simpelthen kommet flere smykker, der er direkte henvendt til mændene.

Der er sågar opstået et marked for forhandlere, der helt målrettet kun sælger smykker, designet til mænd. Et eksempel på en sådan forhandler er danske Jewls. Jewls sælger altså smykker – heriblandt kors halskæder – til mænd. Smykker, der er dansk designet og produceret i rustfrit stål af højeste kvalitet.

Materialet tillader endda at smykket bæres mens du svømmer, træner eller noget helt tredje. Du skal ikke være nervøs for, at du beskadiger dine Jewls-smykker, selvom du ynder at føre en aktiv livsstil.

Tværtimod er det oplagt at bære smykker, hvis din fremtoning er vigtig, også mens du dyrker dine hobbyer. At være bevidst om sin krop og sit helbred, hænger nemlig for mange sammen med at udstråle overskud og modebevidsthed gennem sit tøj og eventuelle smykker.

Vælger du at erhverve dig en kors halskæde til mænd, vil Jewls’ internetbutik være et godt sted at starte. Her sikres du, som nævnt, produkter i høj kvalitet, dansk design og ikke mindst nogle konkurrencedygtige priser.

Er det ikke kun kors halskæder, der tiltaler dig, men er eksempelvis fingerringe også at finde på ønskelisten, vil det være tilrådeligt at finde og benytte størrelsesguiden på Jewls’ hjemmeside inden du køber. Her kan du nemlig – ved hjælp at lidt papir, et skriveredskab og en saks – lynhurtigt finde den helt rigtige størrelse ring.