Hvordan du ved, hvilken massageteknik er bedst for din krop

En helkropsmassage er en yderst afslappende oplevelse. Det er faktisk så godt, at mange mennesker falder i søvn efter en! Enhver form for massageterapi kan have nogle meget behagelige bivirkninger, herunder reduceret smerte og tryk på kroppen, selvom nogle massageteknikker er bedre til at stimulere disse fordele end andre.

 

TYPER AF MASSAGE:

Der er mange typer massageterapi, herunder triggerpunktsterapi, myofascial frigørelse, akupressurmassage, dybvævsmassage, sportsmassage, svensk massage, prænatal massage og mange flere.

 

Det er tilstrækkeligt at sige, at en massage af enhver type vil give lindring af stress, angst, ømme muskler og så videre ved at tvinge kroppen ind i en tilstand af dyb afslapning.

 

Hvilken massageteknik er bedst for dig? Dette spørgsmål kan være svært at besvare. Der er mange typer af massageterapiteknikker, så for at besvare dette spørgsmål skal vi specificere massageteknikker.

 

Triggerpunktsmassage er en teknik, der specifikt retter sig mod områder med muskelspænding og smerte, ikke hele kroppen, som de fleste massageteknikker gør. Mange mennesker synes, at denne massage er ekstremt terapeutisk, især når den bruges i forbindelse med fysioterapiøvelser. Brug af triggerpunktsmassageteknikker hjælper med at bryde den specifikke muskelgruppe, der forårsager smerten, i stedet for blot at massere ømheden væk. Denne massage er også fantastisk til rygsmerter.

 

Svensk massage er en af ​​de mest populære massageteknikker og de mest almindeligt underviste teknikker i massageterapiskoler. Det involverer normalt fem grundlæggende strøg, der udføres på begge sider af kroppen: effleurage, petrissage, friktion, tapotement og vibration.

 

Myofascial release massage terapi er en anden massageteknik, der er bedst egnet til mennesker, der lider af muskelspasmer eller smerter i et bestemt område af kroppen. Målet med denne massage er at massere smerten væk i stedet for at massere spasmerne væk. Massagen bruger mange langsomme, koncentrerede strøg og lidt tryk.

 

Akupressur massage terapi er en gammel massage teknik, der bruger massage terapi på bestemte trykpunkter på kroppen, frem for massage terapi på hele kroppen. Denne massage er ekstremt afslappende og energigivende på samme tid. Fingrene bruges til at lægge pres på flere specifikke områder af kroppen for at stimulere dem, så de kan påvirke andre organer ved at øge blodgennemstrømningen og lindre overbelastning. En anden god måde, hvordan man laver akupressurmassage er at bruge akupressurmåtte. Akupressurmåtte er et fantastisk værktøj, som du kan bruge når som helst, og som hjælper dig med at mærke effekten af ​​akupressurmassagen.

 

Dybvævsmassage er en af ​​de mest terapeutiske massageteknikker, der bedst bruges til mennesker, der lider af muskelspasmer eller smerter i et specifikt område af kroppen. Den bruger meget dybt tryk på spændte, sammenknyttede muskler.

 

At finde en massageterapeut

Ligesom at vælge andre sundhedsprofessionelle, er det vigtigt at være en bevidst forbruger, når du vælger en massageterapeut. Bed din primære udbyder eller en anden, du stoler på, om at anbefale en velrenommeret virksomhed eller terapeut.

 

Vær ikke bange for at stille en potentiel massageterapeut spørgsmål som:

  • Er du licenseret, certificeret eller registreret?
  • Hvad er din træning og erfaring?
  • Hvor mange massagebehandlinger tror du, jeg har brug for?
  • Hvad koster det, og er det dækket af sygesikringen?