Tandretning – få rettet dine tænder uden mange irriterende tandlægebesøg

Der er i dag et væld af forskellige læger og behandlere, som man kan henvende sig til, når noget i kroppen er galt. Alle danskere besøger deres læge et par gange om året, og dertil kommer så tandlægebesøg, tider hos fysioterapeuten eller kiropraktoren, og måske benytter du dig også af mere alternativ behandling som kraniosakral terapi eller akupunktur. Alt i alt kan det altså løbe op i mange sundhedsrelaterede behandlerbesøg i løbet af året, og når mange i forvejen er pressede på tid, bliver dette hurtigt en unødig byrde. Så hvorfor ikke skære ned, der hvor det er muligt?

 

Overvejer du for eksempel at få rettet dine tænder med en klassisk fastsiddende bøjle, bedre kendt som togskinner, så skal du være klar på en helt masse ekstra tandlægebesøg. Du skal hele tiden til rutinetjek for at få bøjlen strammet, og derudover er der risiko for, at bøjlens tråde eller elastikker kan springe i tide og utide. Altså skal du gøre dig klar på at bruge en helt masse ekstra tid hos tandlægen – og det er måske tid, som du faktisk ikke har?

 

Heldigvis findes der en meget nemmere og mere effektiv løsning, til dig der ønsker at få dine tænder rettet, men som ikke kan finde tid til at besøge din tandlæge flere gange hver eneste måned. Hos de private tandklinikker 1Smile i Aarhus og København har de nemlig specialiseret sig i tandretning ved hjælp af de smarte usynlige skinner, bedre kendt som Invisalign. Invisalign skinnerne er fuldstændigt gennemsigtige, og du styrer selv, hvornår på dagen, du har lyst til at tage skinnerne ud og ind ad din mund. Hos 1Smile anbefaler de professionelle tandlæger dog, at du har skinnerne på i 22 timer af døgnet. På den måde vil din tandretning nemlig virke optimalt. Det vil altså sige, at du kan tage skinnerne ud, når du skal spise eller drikke, men resten af døgnet beholder du skinnerne på – også når du sover.

 

Lyder det for godt til at være sandt? Og frygter du nu, at tandretning med de smarte usynlige skinner vil blive endnu en kæmpe udgift oven i dine andre behandlingsudgifter? Bare rolig. Hos 1Smile har de valgt, at de vil gøre tandretning med Invisalign skinnerne tilgængeligt for så mange som muligt. Det betyder altså, at deres tandretningsforløb koster én fast pris, uanset hvor mange ekstra skinner eller tandlægebesøg, du måtte få brug for. For under 20.000 kroner får du nemlig alle dine konsultationer samt alle dine personligt tilpassede tandskinner inklusiv en smart, lille beholder, som du kan opbevare skinnerne i, når du skal spise. Det er dermed en engangsinvestering, du laver, når du investerer i dit nye smil og snorlige tænder ved at købe tandretning hos 1Smiles tandlæger.