Nu kan du vaske din bil, og gøre noget bedre for miljøet

Når man skal have vasket sin bil, så står man med muligheden om at gøre det selv, bruge en carwash, eller at få en professionel til at gøre det. Her er det ofte sjældent for de fleste danskere at de vælger at bruge en af de professionelle til at foretage ens vask. Det koster nemlig en masse penge, og derfor så er der mange der ikke vælger det. Yderligere så er der mange mennesker som ikke tænker på at det forurener miljøet utrolig meget når man gør brug af en professionel bilvask.

Spildevand bliver udledt under mange bilvaske, og det er meget vant der bliver spildt når man kigger på på et makrobillede. Nu kan du få vasket din bil helt uden udledning af spildevand og forskellige kemikalier.

Det gøres på en helt speciel måde, og det er med steaming. Her benyttes damp til at vaske bilen, og her er der ikke særlig meget spildevand, mens der også bruges mindre vand pr vask. Det kan gøres fordi at damp er meget mere effektivt, når det kommer til at vaske biler.

Damprens formår at ændre på spillereglerne for bilvaske

Damprens er en innovativ bilrens som gør det bedre for miljøet, men det er ikke nemt at få denne løsning til at fungere. Det kræver dyre domme at få inventaret til denne process op at køre, og derfor så kan eksisterende bilvask virksomheder ikke bare gøre det.

Hvornår er det en god ide at få sin bil vasket professionelt? Det kræver lidt mere end bare lige sådan at foretage en professionel bilvask .Det kræver nemlig meget forskelligt udstyr, også selvom det ikke er en dampvask med damprens hvor der benyttes steaming. Det er ikke sikkert at det er det rigtige valg at gøre brug af en professionel bilvask. Det kan være at man bare har brug for at sidde derhjemme og finde noget sæbe og gøre vand klar, og derefter påfører en hjemmevask af sin bil i stedet for. i nogle tilfælde, så kan man dog risikere at man ikke selv kan fjerne det der gør bilen beskidt, og så kan man have brugt sin tid dumt, hvis man har gennemgået en bilvask derhjemme. Er man i tvivl, så kan man gøre brug af en professionel for at spare den unødvendige brug af tid ved at starte selv, og derefter gøre brug af en professionel.

En måde som man kan finde ud af det på, er hvis man ved at det er en indvendig skade med flydende væske. Her er det sjældent at man kan få det af, hvis man har spildt en væske af stærk farve. Her er det bedre at gå til en professionel fra starten af.