Find den gode tandlæge i dit område

At finde en god tandlæge kan godt være en udfordring. God tandlæge i Slagelse, eller et helt andet sted, kan være en jungle at finde. Ikke desto mindre er det en god ide lige at bruge lidt tid på at finde den rette tandlæge. En god og dygtig tandlæge som har masser af tid, er guld værd.

Læs anmeldelserne

På nettet kan du slå din tandlæge op og læse anmeldelserne af ham og hans klinik. Du kan også selv hjælpe andre ved at skrive anmeldelser. Det er ikke nok at se på hvor mange stjerne folk giver, du er nødt til at læse præcis hvad de er tilfredse eller utilfredse med. Det kan jo være små ubetydelige ting som gør at der kun er fire ud af fem stjerner. Læs det hele. Læs både om de gode og de dårlige oplevelser. Du kan lave en liste over tandlæger i dit område og strege dem ud der ikke lever op til dine forventninger. Der er mange at tage af, så der er ingen grund til at ende med en som ikke er helt i top.

Spørg alle du kender

Det mest givende er at spørge folk du kender. Dem du stoler på binder dig ikke noget på ærmet bare for at få dig til at bruge deres tandlæge. Gode oplevelser hos tandlægen fortalt af folk tæt på dig, er den bedste reklame en tandlæge kan ønske sig. Det kan også godt betale sig at høre historier om de dårlige oplevelser, så du ved hvilken tandlæge du ikke skal vælge. Der er i forvejen mange at vælge imellem, så du kan lige så godt luge ud i dem fra starten.

De personlige fortællinger er altid de sikreste at gå efter. Selvfølgelig er de farvet af den person der fortæller historien, men hvis den person er en ven er det jo uden betydning. Kun indholdet og oplevelsen er vigtigt.

Skift tandlæge

Er du ikke tilfreds med din tandlæge så find en ny. Hvis han ikke har ordentlig tid til dig og dine tænder, så er det bare med at komme ud af døren. En god tandlæge har oceaner af tid. Tandlæger er jo ikke billige, så det mindste de kan gøre er at give dig deres tid. Bor din tandlæge for langt væk, ja så er det samme historie. Der er ingen grund til at bruge ekstra tid på dyr transport. Hvis din tandlæge på en eller anden måde ikke lever op til dine krav, så skal du skifte med det samme. Det er dine tænder, din tid og dine penge. Du betaler dyrt, uanset hvem du vælger, sørg for at vælge den bedste i dit nærområde. En tandlæge kan godt blive en du har i mange år.