Få mere tid til træningen

Synes du også at det er vigtigt at gøre noget godt for dig selv? At få trænet dig stærk og sund? At have en god kondition? At passe på dig selv og din krop? Men kan være svært at få sat tid ind i kalenderen til træningen? Så kommer svaret måske her til hvordan du kan finde mere tid i hverdagen til din træning.

Pas på dig selv
Det er sund og godt at træne din krop. Sundhedsstyrelsen anbefaler at vi alle træner 30 timer om dagen, men det kan være svært at finde tid til mellem arbejde, venner, familiebesøg, børn og meget andet. Men med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du give dig selv mere tid i hverdagen. Et blødgøringsanlæg går ind og fjerner kalken i dit vand. Ved at fjerne kalken får du blødere hud og hår. Når du går i bad, åbner porerne sig i huden, hvilket gør huden sensitiv overfor alt, hvad der er i vandet. Er der meget kalk i vandet, kan det gå ind og genere huden. I værste fald kan huden blive irritabel og rød og få allergilignende symptomer. Dette bliver ikke noget problem med kalkfrit vand. Blødt vand i hanerne vil give dit hår ny energi og det vil blive mindre slidt og lettere at rede ud. Din hud bliver blødere og mere smidig. Det skyldes blandt andet, at hudens naturlige olier i større grad bevares, og at der ikke efterlades kalkrester i håret og på huden. Du kan derfor nedsætte dit behov for både shampoo, balsam, fugtighedsgivende lotions, cremer og olie til håret. Dette nedsætter risikoen for, at din hud bliver tør, og du sparer samtidig penge på skønhedsprodukterne, samtidig med at du ikke skal bruge lige så meget tid på at smøre dig ind i diverse produkter. Du tester hårdheden i dit vand med denne fra Aquadanmark.

Spar på rengøringen
Udover at du passer bedre på dig selv skal du heller ikke bruge penge og energi på rengøringen. Når kalken fjernes fra dit hjem, skal du ikke rengøre fliser, armaturer, toilet, vask, glasvægge, elkedel, kaffemaskine osv. Undersøgelser viser at du sparer op til 5 timer om ugen bare på rengøring. Derudover sparer du penge på sæber og rengøringsmidler da dine hårdhvidevarer som fx vaskemaskine og opvasker bruger langt mindre sæbe.

Så ønsker du at bruge mere tid på, at pleje dig selv med god træning, så kan du nu finde tiden og spare penge i hjemmet ved at investerer i et blødgøringsanlæg og spare på rengøringsarbejdet og rengøringsmidler, sæber m.m. Rigtig god træning.