EMS træning

Sport og motion er vigtigt, hvis du ønsker at opretholde en sund og aktiv livsstil. Fysisk aktivitet kan være med til at forebygge en lang række livsstilssygdomme; som for eksempel diabetes, hjertekarsygdomme eller overvægt. I en travl hverdag er der dog mange, som føler, at tiden er for knap, til at de kan få trænet regelmæssigt. Kan du genkende den indstilling fra din egen hverdag, kan du med fordel kigge nærmere på EMS træning.

 

Nå det hele på den halve tid

 

EMS træning er en ny og moderne træningsform, som takket være brugen af elektriske impulser gør det muligt at optimere sin træning med op til 80 procent. Til EMS træning vil du af en instruktør blive ført igennem nogle hårde styrketrænings- og konditionsøvelser i løbet af 20 minutter. Instruktøren sørger for at vælge øvelser, som passer til dit fysiske niveau.

 

Imens du træner, er du iført særligt EMS tøj med elektroder, som sender strøm ind i dine muskler for at stimulere dem ekstra meget, samtidig med at du udfører øvelserne. I løbet af bare 20 minutter kan du dermed gennemføre en træning, der er lige så effektiv, som hvis du havde trænet i et fitnesscenter i 90 minutter.

 

Træn alene eller sammen med en makker

 

Har du en fast træningsmakker, som du altid følges med, når der skal sved på panden? Eller har du måske bare lyst til at hive din kæreste, veninde eller mor med, når du første gang skal prøve kræfter med EMS træning? Det er intet problem. Hos Shaping Studio i Randers tilbyder de EMS træning for op til to personer samtidig. Uanset om I er på samme fysiske niveau eller ej, vil instruktøren sørge for, at øvelserne tilpasses til jer hver især, så I begge går derfra med en følelse af at have gennemført en optimal træning. Træning bliver sjovere, når den foregår i fællesskab med nogen du holder af.

 

Er EMS træning nok til at holde mig sund?

 

Selvom EMS træning er effektiv og god for din krop og dine muskler, så er det selvfølgelig stadig vigtigt at træningen kombineres med varieret kost, rigelige mængder vand og en god nattesøvn. Selvom du husker at træne flere gange om ugen, kan din krop sagtens komme i ubalance, hvis den ikke får tilstrækkeligt god næring, vand og hvile.

 

Mangler du viden eller inspiration omkring, hvordan du bedst muligt opretholder en sund livsstil, er du altid velkommen til at spørge det erfarne personale ved Shaping Studio. De ved alle en masse om sundhed, og hvordan man bedst passer på sin krop. Måske vil de endda kunne anbefale dig at prøve et af deres andre tilbud, som vil kunne gøre underværker for netop de ting, som du går og kæmper med.