Sommeren står for døren – har du styr på sokkerne?

Sommeren er over os og hvis du er tilnærmelsesvis som alle andre, har du ikke styr på indholdet i din sokkeskuffe. Det kommer nemlig som et chok for langt de fleste danskere, at sommeren er lig med ankelsokker.

Ankelsokker er den slags sokker, der får tæsk på alle tænkelige måder. De bruges i varmt vejr og til træning – og af samme årsag holder de sjældent mere end en enkelt sæson. Af samme årsag bliver der langet en masse ankelsokker over disken hvert år, når solen har vist sig for første gang. Det er nemlig først her, at det går op for den gennemsnitlige dansker, at det er på tide at få sorteret de små, krøllede ankelsokker af tvivlsom kvalitet.

Dine fødder har fortjent ordentlige sokker

Er du som de fleste, der køber billige ankelsokker og ingen krav har til hverken kvalitet eller materiale? Så læs med her, for det her er vigtigt. Vidste du eks. at du ved at købe sokkerne i bambus, kan skabe et langt bedre miljø for dine fødder?

En helt anden ting er, at hvis du køber ankelsokker i en god kvalitet, slipper du for at skulle udskifte hele udvalget af ankelsokker i sokkeskuffen, år efter år. Uoverskueligt, tænker du måske – men nej! Den fejl du laver, er med garanti at du køber en ordentlig stak ankelsokker til det, der ved første øjekast virker som en god pris.

Det du skal huske på er, at du ved at købe sokker hos en specialist, får ankelsokker i en langt bedre kvalitet. Prisen vil stort set være den samme, men det er klart at små specialister ikke kan hamle op med de store kæder, når de køber de billigste produkter fra Asien.

Køb bæredygtige sokker der er produceret i EU

En hurtig søgning på Google afslører, at du eks. kan købe sokker hos Flottesokker.dk, som er en specialist, der lever af at sælge sokker og derfor må formodes at vide en del om netop dette. Læser man lidt nærmere på siden, kan man se at de får produceret deres sokker på en lille, familieejet fabrik i Polen.

Fabrikken, hvor sokkerne produceres med stolthed, er gået i arv fra generation til generation. De har beskæftiget sig med produktion af sokker i mere end en menneskealder. Er man typen der gerne vil tjekke op på Trustpilot eller lign. kan man også se, at sokkerne fra Flottesokker.dk får stor ros af samtlige kunder.

Ankelsokkerne sælges både i økologisk bambus og bomuld. Vi vil klart anbefale dig at kigge efter sokkerne i bambus, da lige netop denne type tekstil giver dine fødder det helt rigtige fodklima. Når du alligevel er derinde, kan du lige så godt få fyldt op i sokkeskuffen – de har nemlig også almindelige sokker, der ligeledes er at finde i både bambus og bomuld. Begge økologisk, naturligvis.