Skal du på bilrejse? Husk tagboks for mere plads

Hvis du før har været på bilrejse, kan du helt sikkert godt genkende billedet af, at der ikke just flyder over med plads. Derfor er det altid en god idé at overveje, hvordan du kan få mere plads i bilen, når du skal køre på ferie.

Her kan en Thule tagboks være en genial løsning. Tagboksen giver dig nemlig mulighed for at opbevare flere ting oven på bilen. På den måde bliver der mere plads inde i selve bilen. Køb tagbokse fra Thule her.

Vælg blandt flere forskellige modeller

Når du gerne vil købe en Thule tagboks, har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige modeller. Modellerne har forskellige størrelser og funktioner. På den måde har du mulighed for at vælge netop den tagboks, der passer bedst til din bil og dine behov.

Nem montering med PowerClick-kvikmonteringssystem

Alle Thule tagbokse er udstyret med det smarte PowerClick-monteringssystem. Det gør både monteringen og afmonteringen af tagboks utrolig nem. Systemet er også udstyret med en momentindikator.

Momentindikatoren siger klik, når tagboksen er monteret korrekt. Derfor slipper du også for at bekymre dig om, hvorvidt tagboksen nu er monteret rigtigt. Monteringssystemet giver dig derfor en både nem, hurtig og sikker montering af din Thule tagboks. Husk også at købe Thule Tagbøjler med.

Tagbokse, der nemt kan åbnes

Alle Thule tagbokse er designet til at kunne åbnes og lukkes nemt. Det skal være let for dig at putte ting i tagboksen – eller tage dem ud. Flere af tagboksene fra Thule er også udstyret med understøttende løftearme til låget.

På den måde kan låget blive holdt op, mens du enten pakker tagboksen. Det gør det også langt mere ergonomisk for dig at pakke tagboksen, da du ikke skal stå i uhensigtsmæssige stillinger for at holde låget oppe.

Designet med tanke på optimal pladsudnyttelse

En stor fordel ved en Thule tagboks er, at den er designet til at udnytte pladsen optimalt. Derfor vil du også opleve, at tagboksene er udformet på en måde, der giver dig mest mulig plads. På den måde kan du pakke din bagage på den mest hensigtsmæssige måde i tagboksen. Du vil uden tvivl blive overrasket over, hvor meget du egentlig kan pakke i en Thule tagboks.

Med omtanke for aerodynamik

Aerodynamik er også tænkt i designet på en Thule tagboks. Det er nemlig vigtigt, at din tagboks ikke danner for stor en modstand, når du kører med den. Derfor har designerne bag alle tagboksene fra Thule tænkt aerodynamik ind i selve designet, så luftmodstanden under kørslen bliver minimeret.