Schou Andersen: Lang tradition for kvalitetshåndværk

Schou Andersen Møbelfabrik A/S startede i 1919 som et lille værksted, hvor man fremstillede smukke møbler i hånden. Virksomheden er stadig dedikeret til at producere møbler af den højest mulige kvalitet – kun med de bedste materialer og traditionelt håndværk. Uanset om du er på udkig efter nye spisebordsstole, en lækker lænestol eller et solidt sofabord, har Schou Andersen det perfekte møbel til dit hjem!

Dansk snedkerhåndværk fra Schou Andersen Møbelfabrik

Schou Andersen Møbelfabrik A/S startede i 1919 som et lille værksted i Vejen, Danmark. I dag er det stadig en familieejet virksomhed, og deres fokus har altid været på kvalitetshåndværk og moderne design. Schou Andersen møbler er fremstillet af solide materialer, der holder i mange år og kan tåle hårdt brug. Hvis du er på udkig efter danske møbler af høj kvalitet, er Schou Andersen det rigtige valg!

Schou Andersen: Dansk kvalitet møder moderne design

Schou Andersen er en familievirksomhed, der siden 1919 har haft stort fokus på høj kvalitet snedkerhåndværk og klassiske designs. Gode, gedigne materialer sikrer, at møblerne har en lang levetid og kan modstå hårdt slid. Schou Andersen Møbelfabrik har været i stand til at kombinere det bedste fra fortidens møbler med nyere designs og traditionelt snedkerhåndværk. Schou Andersens møbler er et godt køb, der vil pryde dit hjem i mange år. Schou Andersen er et mærke for dem, der vil have stole af højeste kvalitet og dansk producerede møbler med et flot design.

Kompromisløs kvalitet fra Schou Andersen Møbelfabrik

Schou Andersen går aldrig på kompromis med kvaliteten og er stadig dedikeret til at fremstille møbler af den højest mulige kvalitet – med de bedste materialer og traditionelt håndværk. Schou Andersen har også den perfekte stol til dig. Køb Schou Andersen møbler online hos Stolespecialisten, eller besøg dem i et af deres fire showrooms for at se det store udvalg af holdbare og flotte møbler og prøvesidde de stilfulde stole. Schou Andersen er din garanti for lækre designs og gedigent håndværk.