Sådan får du en bedre søvn

Drømmer du også om en fantastisk søvn, hvor du vågner op morgenen efter og føler dig frisk og udhvilet. Så skal du læse med her!

Der er nemlig en passe gode tips til, hvordan du får en god nattesøvn. Søvn er en kæmpe del af vores liv – faktisk sover vi jo hvad der ca. svarer til 1/3 af et døgn hver dag hele vores liv.

At være veludhvilet er super vigtigt for dit helbred, dit energiniveau og dit humør. Læs her, hvad du kan gøre, for at opnå den perfekte nattesøvn og blive en rigtig super sover!

Drop telefonen om aftenen

Der er mange måder hvorpå, at du kan påvirke din nattesøvn. For eksempel er det videnskabeligt bevist, at hvis du kigger på din mobiltelefon lige inden du skal til at sove, så får du meget sværere ved at falde i søvn – og det påvirker altså hele din nattesøvn!

Der er også andre faktorer der spiller ind, for eksempel kost og motion. Hvis du sørger for at bevæge din krop, udnytter du dens fulde potentiale. Sådan får kroppen mere brug for søvn, og du får en tungere og rarere nat. Få en bedre søvn ved at følge nogle af disse råd. Se flere råd til en bedre søvn her.

Skaf dig en sovemaske

Har du overvejet at skaffe dig en eller flere sovemasker? De beskytter dine øjne mod lys udefra, og gør det lettere for dig at falde i søvn. Du bliver ikke forstyrret af gadelys eller morgensol, og kan roligt sove helt ud indtil vækkeuret ringer.

Se udvalg af sovemasker fra Super Sover her. Der fås en masse forskellige modeller, så du kan vælge den du allerhelst kunne tænke dig. Med en sovemaske kommer du et skridt nærmere den perfekte nattesøvn.