På jagt efter nye vinduer og døre? – Lad NordanVinduer levere dem

Der kan være flere anledninger til, at du netop nu, eller inden for kort tid, er på jagt efter et sæt nye døre og vinduer til hjemmet. Et større renoveringsprojekt kan være nært forestående eller måske i fuld gang. Eller også skal du til at bygge helt nyt. ligegyldigt hvad, har dit hus naturligvis brug for døre og vinduer. Og her bør du ikke gå på kompromis.

Der er ufatteligt mange forskelligartede beslutninger, der skal træffes i en sådan proces, og særligt når det kommer til netop døre og vinduer, vil du med garanti gerne ramme helt rigtigt i første forsøg. Det er ingen hemmelighed, at det ikke er en billig, endsige enkel, omgang at skulle udskifte den slags, så hvorfor sørge for at det er de helt rigtige løsninger du vælger?

Du skal selvfølgelig nøje overveje, hvad det er der er vigtigst for dig i forhold til, hvilke løsninger, der passer bedst til jer og jeres hus. Æstetik og arkitektur er nok så vigtigt at have for øje, da dette har en stor betydning for det samlede udtryk på huset. Hvilket i sidste ende også vil have en væsentlig betydning for en potentiel kommende køber af ejendommen.

Dernæst er der selvfølgelig også de egenskaber, som dørene og vinduerne måtte have. De har i sagens natur en enorm betydning for husets energieffektivitet og dermed energimærke. Noget, der betyder meget for de løbende omkostninger ved at bo der, samt den værdi huset måtte have.

Uanset hvad, er der faktisk en skandinavisk producent af døre og vinduer, som er garant for både top-effektive døre og vinduer, og meget smukke, enkle og minimalistiske døre og vinduer. Det hele samlet i én pakke. Navnet er NordanVinduer.

NordanVinduer er grundlagt i Norge for mere end 100 år siden. Faktisk var det en dansk immigrant, der ventede på at kunne komme til USA, som endte med at etablere sig nordpå og altså grundlægger, hvad der i dag hedder NordanVinduer. Det er i øvrigt stadig grundlæggerens familie, der ejer firmaet.

NordanVinduer har gennem tiden ekspanderet forretningen således, at de nu er til stede i hele Skandinavien, Polen samt Litauen. Som et mindre kuriosum etablerede NordanVinduer sig så sent som i 2020 i Danmark, og på den måde kan man tale om, at ringen er sluttet. Det er i Danmarks to største byer, Aarhus og København, at NordanVinduer har til huse.

Af produktlinjer fører NordanVinduer NTech og DTech. Førstnævnte udmærker sig ved, at være ekstremt energieffektive og isolerende vinduer og døre, der lever op til de strengeste standarder i branchen. DTech er komponenter produceret og designet i Danmark, og som derfor er som skabt til de danske vejrforhold.