Få mindre kemi ind i din hverdag

Det er muligt at finde neglelak uden kemi, der er farlig for dig

 

På den grønne markedsplads finder du mange gode produkter, der er gode til den grønne og miljøbevidste forbruger, som gerne vil undgå at bruge for mange af jordens ressourcer og bruge produkter, såsom skønhedsprodukter, der ikke indeholder kemi, der kan være skadelig for kroppen. Det er den dobbelte bevidsthed; både at ville gøre noget godt for miljøet og handle mest bæredygtigt og samtidig gøre noget godt for sig selv og give sig selv den forkælelse, man kan have brug for. Den bevidsthed kan man honorere ved at finde sine produkter inde på en grøn markedsplads.

 

Her er både økologisk og vegansk neglelak uden farlig kemi, og oftest er disse to det samme, hvorfor den grønne forbruger let kan slå to fluer med et smæk.

 

Økologisk neglelak

Hvorfor er det godt for dig og kloden at bruge økologisk neglelak?

Du har sikkert fundet herind på den grønne markedsplads, fordi du gerne vil være med til at ændre på den vej, som hidtil har ført til et stigende CO2 forbrug. Vi har brug for at flere går med på den vej, hvor vi i fællesskab reducerer overforbruget af jordens ressourcer og går den grønne vej, som økologi eksempelvis viser frem mod. 

 

Økologi er dog ikke altid nok, så det er vigtigt, at man holder sig flere bæredygtighedskriterier for øje. Disse kriterier kan man finde inde på en grøn markedsplads. Her har produkterne også ofte certifikater, som er garanter for, at produkterne møder de høje krav, som bæredygtighedscertifikater kræver.

 

Økologi har som formål, at der bliver brugt færrest af jordens ressourcer som muligt i den forstand, at man sparer på pesticider og kemikalier i produktionen af forskellige produkter, som fx kunne være skønhedsprodukter såsom økologisk neglelak.

 

Vegansk neglelak

Hvorfor er det godt for dig og din krop og også vores moder jord at bruge veganske produkter?

Veganisme er på fremmarch. Flere og flere har fået øjnene op for veganismens goder, fordi de vil det grønne verdenssamfund og gøre noget godt for kloden. Samtidig er folk også ret opmærksomme på, at veganisme i sig selv ikke er nok. Det er også vigtigt, at et produkt overholder andre bæredygtighedskriterier. 

Woke neglelak

Folk er ved at vågne op fra en tornerosesøvn, som vi som klodens befolkning alt for længe har holdt os i. Det at være woke er slet ikke nogen dårlig ting. Det er vigtigt, at vi står sammen og får kloden på ret kurs igen. Der er slet ingen skam i at have vegansk og såkaldt woke neglelak på.

Veganske produkter versus animalske produkter

Dyrene fortjener ofte bedre behandling end den, vi giver dem. Alt for mange produkter er animalske og kommer fra dyr, der har levet under alt for dårlige forhold, blot for at tjene et kunstigt behov, som vi mennesker har skabt for os selv. 

 

Det er muligt at forkæle sig selv med neglelak, der er vegansk, og hvor ingen dyr derfor har lidt nød, frem for animalsk neglelak. Det gælder sådan set også for alle mulige andre skønhedsprodukter. De veganske produkter har den store force, at de er produceret uden at have været testet på dyr.

 

Find et stort udvalg af de mest ressourcebesparende, miljøvenlige og bæredygtige produkter på GreenTown