Beskyt dit syn og dit helbred med Blue Light Briller

Måske du har et arbejde, som kræver du sidder foran computeren og arbejder, eller du bruger en del fritid på mobilen for at tjekke de sociale medier, læse bøger el. lign. Men vidste du godt, at du her bliver påvirket af det lys, som skærmen udsender? Og at det kan have en negativ betydning for dit helbred? Du kan her blive klogere på hvad blåt lys fra din skærm er, og hvad du kan gøre ved det.

Hvad er blåt lys, og hvilke symptomer kan det give?

Blåt lys kan give skade på det menneskelige øje, og skabe inflammatoriske tilstande i øjet. Dette kan give sig til udtryk som dårlig koncentration og hovedpine. Disse symptomer kan du opleve lige umiddelbart efter du har set på din skærm – men også i timerne efter. Når du sidder foran din skærm, om end det er computer, tablet, PC eller mobiltelefon, er du udsat for det blå lys, som din skærm udsender. Det blå lys hæmmer bl.a. også dannelsen af søvnhormonet melatonin, som indvirker på, at vi føler os trætte hen mod aftenen. Melatonin er altså et søvnhormon, som styrer vores døgnrytme, og har stor indvirkning på, om vi falder hurtigt i søvn om aftenen.

Beskyt dit syn og dit helbred med Blue Light Briller

Det er svært helt at undgå digitale skærme, i den teknologiske verden vi lever i. Du kan dog selv forhindre en negativ indvirkning på din krop og dit helbred ved at bruge Blue Light Briller, som blokerer det blå lys fra dine digitale skærme, og som dermed mindsker den negative påvirkning som det blå lys har på din krop og dermed dit helbred. Se mere hos Beskyt Dit Syn. Her kan du se udvalget af forskellige slags briller, og finde lige præcis den model som passer dig.