Bedste praksis for en succesfuld fitnesscenter

At etablere enhver virksomhed kræver hårdt arbejde og engagement, og at bygge det rigtige fundament er nøglen. Identificer din målgruppe og dine mål, og følg disse syv trin til en succesfuld fitnesscenter.

 

1. Opret en forretningsplan

Det kan være fristende at springe direkte i gang med at etablere din fitnessvirksomhed; når alt kommer til alt, har du utvivlsomt passionen for at få bolden til at rulle. Men en solid forretningsplan er en vital komponent i enhver succesfuld virksomhed, og at tage sig tid til at prioritere dette i begyndelsen af ​​dit projekt vil hjælpe dig på vej. Dette skyldes, at en forretningsplan giver dig mulighed for at administrere dine fitnesscentre mere effektivt og opnå større vækst og bæredygtighed.

 

2. Oprethold ensartet branding

Hvert stykke indhold, du sætter i verden, bør stemme overens med målene og værdierne for dit fitnessbrand. Du ønsker, at din målgruppe skal genkende, forholde sig til og stole på dit brand, så de bliver langsigtede medlemmer. At skabe denne klare visuelle identitet på tværs af alle berøringspunkter gør præcis dette. Så vær forsigtig, når du starter, og afsæt tid til at designe et logo, som du elsker, og vælg mærkefarver, der taler til dit mål og fitness-fællesskab.

 

3. Udnyt det digitales kraft

Selvom konceptet med virtuel fitness ikke var helt fremmed for os før pandemien, var det bestemt ikke bredt omfavnet. Men den bekvemmelighed, den tilbyder fitnessentusiaster, er ubestridelig – og derfor er online fitnessprogrammer og apps, som kan downloades fra en virksomheds hjemmeside kommet for at blive! Faktisk viser undersøgelser, at i 2021 ser 60,5 % færre aktive voksne fitnesscentre og gruppetræningstimer som den bedste måde at holde sig i form. Kunder ønsker on-demand fitness og online sessioner, som kræver, at du er fleksibel og sætter deres behov i højsædet.

 

4. Byg relationer med dine medlemmer

Det er vigtigt, at du holder kontakten med dine kunder – også selvom de har valgt dine onlinetjenester. Opbyg relationer til dit samfund ved at engagere sig regelmæssigt med hver enkelt person. Dette vil forsikre dem om, at du er investeret i deres sundhed og fitness og vil konstant udvikle dine tjenester for at forbedre deres oplevelser. Plus, hvem elsker ikke at føle sig personligt velkommen og anerkendt, når de går ind – giv dem denne feel-good-faktor ved at hilse på enkeltpersoner ved navn!

 

Mange fitnesscenterejere begår den fejl, at de kun fokuserer på at tilføje nye medlemmer og negligere eksisterende. Desværre er resultatet, at de fleste fitnesscentre mister 50 % af deres nye medlemmer inden for de første seks måneder.

 

6. Gør markedsføring til en prioritet

 

Vækst, fastholdelse, bevidsthed, engagement – dette er blot nogle få af de marketingmål, du skal tænke over og prioritere som en succesfuld fitnessvirksomhedsejer. Hvis du lige er startet, vil øget brandbevidsthed være dit hovedfokus. Hvis du har eksisteret i et par år, søger du måske at øge fastholdelsen. Uanset dit mål er det afgørende at forstå, hvor dit publikum er, hvordan de kan lide at engagere sig, og på hvilke platforme.

 

Start med at lave din research, opbyg stærke brandprofiler på relevante sociale medieplatforme og brug dem strategisk. Hvis dit publikum ikke er aktivt på Twitter, så nytter det ikke noget, at du er på platformen. Fokuser på at møde kunderne, hvor de er, og når du har opbygget et organisk fodaftryk, skal du også begynde at investere i digitale annoncer.

Identificer fællesskabsbegivenheder eller muligheder for at samarbejde med andre virksomheder på gensidigt gavnlige måder. En professionel hjemmeside skal holdes opdateret, og sørg for, at det vises i Google-resultater, når folk søger efter fitness i dit område. I dagens digitale verden er du nødt til at opretholde en stærk tilstedeværelse og konsekvent markedsføre din virksomhed for at slå konkurrenterne.