Østerbro Karate klub

ØSTERBRO Karate Klub

Hvor

Billeder

Lejr

Sidste nyt

Shihan

Instruktører

Links

Forside

Boris  

Det er med glæde vi kan erklære sensei Boris Zeichner for nidan: Han har efter lang tids træning og graduering nu erhvervet sig graden 2. dan.

Boris har gennem de seneste 8. år fungeret som hjælpetræner i Copenhagen Genseiryu Karate-do på Jagtvejskolen under Shihan Ahcene Bendjazia.

I Januar 1997 tog han sammen med Shihan Ahcene Bendjazia til Japan, hvor han efter 3. ugers intensiv træning, med blandt andre en japansk stormester blev gradueret shodan (1. dan).

Siden har , sammen med Tom Bjørnestad og Alfredo Nocosia, fungeret som Shihan Ahcene Bendjazias højre hånd og undervist elever på Nørrebro, Østerbro og i Virum.

Boris har i mange år været en fortaler for, og et eksempel på, at karate ikke kun er selvforsvar og sport, men også filosofi – Han har vist hvordan karate kan ændre livet for dem der praktiserer, idet engageret træning giver godt helbred, selvtillid og både fysisk og mental selvdiciplin. Levet karate er filosofien om ro og tillid og således det modsatte af agression og inhumanitet.

Boris lever idéen om, at en god karateudøver udvikler sine katas mod perfektion, og således samtidig udvikler sin karakter.

Undervisningen i Copenhagen Genseiryu Karate-do bygger på tålmodighed og lydhørhed overfor vejledning og viljen til at forbedre sig fysisk og psykisk – dette er vejen til at befri egoet fra fysiske begrænsninger.

Vh

DonJ.